Mostrant els resultats de 1 a 10 de 242

17-01-2018 13 de febrer a Xirivella, jornada formativa sobre internet i comerç

La jornada, a càrrec de personal tècnic de Divalterra, té un format de ponència, amb una durada aproximada de 90 minuts, i analitza les conclusions de les principals dades estadístiques i estudis especialitzats relacionats amb l'ús d'internet per les pimes, així com els nous hàbits de consum d'una clientela cada vegada més exigent.

A més per a aquelles empreses que estiguen plantejant-se donar el salt a la venda a través d'internet, es donaran a conèixer les diverses possibilitats existents per a poder obrir un nou canal  de venda.

07-04-2017 Campanya de concienciació de compra al comerç local-Xirivella

L'Associació de comerç i professionals de Xirivella, junt a l'Ajuntament de Xirivella, comença esta campanya de conscienciació de les compres en els comerços locals.

Amb deu cartells diferents, amb esloganes positius, persones molt conegudes i representants d'entitats del municipi, promocionen les compres en el xicotet comerç. 

Així mateix, es donarà als cilentes una cartilla de fidelització, amb la qual per compres superiors a 10.-€, en set comerços, podran obtenir un val de 10.-€

31-03-2017 Campanya del llibre

L'Associació de comerciants i professionals de Xirivella, en col·laboració amb la AFIC de l'ajuntament de Xirivella presenten la campanya del llibre, on es podran obtenir descomptes i el regal d'una rosa.

14-03-2017 Dia del pare

31-01-2017 Campanya de Sant Valentí

Per Sant Valentí, compra a Xirivella, sortegem 8 sopars romàntics
Fes una compra mínima de 10 euros en el comerç associat i guarda el ticket
entra en el facebook de la ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I PROFESSIONALS I I FES UN m´agrada, comparteix i puja una foto amb la teua parella.
Bar restaurante Donde siempre 
Bar restaurante l'Alquería
Restaurante Con Cava
La Barraqueta restaurant
Bar Polvorilla
Restaurante el Mesón
Bar Mora
Pizzería Nico

del 1 al 9 de febrer
Sorteig divendres 9 de febrer per la vesprada
GRÀCIES PER PARTICIPAR!!!!

25-01-2017 TICámaras 2017

La Cambra de comerç d'Espanya posa en marxa TICámaras, un programa d'ajudes per a invertir en la digitalització d'autònoms i pimes en aquest 2017. El programa, que compta amb un pressupost de 5,6 milions cofinançats pel Fondo Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) injectarà fins a 7.000 euros en els projectes d'implantació d'eines tecnològiques per a la digitalització.

Afavorir la competitivitat del teixit empresarial espanyol mitjançant l'adopció i l'ocupació de tecnologies és l'objectiu de TICámaras; per aconsegui-ho el programa estableix dues línies d'actuació, una dirigida a l'impuls de la productivitat i l'estalvi de despeses i una altra per a traure el major profit a les oportunitats comercials que el màrqueting digital i l'email màrqueting ofereixen.

Els autònoms i les pimes que vulguen acollir-se a aquest sistema d'ajudes passaran per un procés de dues fases; la primera d'elles consisteix en una anàlisi exhaustiva realitzada per experts de la Cambra de comerç de forma gratuïta sobre el grau de digitalització de les empresa sol·licitant així com les seues possibilitats de millora.

Aquest diagnòstic donarà motiu a la segona de les fases, durant la qual els proveïdors implantaran les soluciones Tics previstes. La Cambra de comerç cobrirà entre el 50 i el 85% del cost de la inversió fins a un màxim de 7.000 euros i depenent de la comunitat autònoma en la qual desenvolupe la seua activitat l'empresa sol·licitant, a la qual se li realitzarà un seguiment del projecte.

A més, també estan previstes actuacions concretes de sensibilització per a fomentar l'ús de les Tics en xicotetes empreses.Si necessites més informació o estàs interessat a acollir-te a l'edició 2017 de TICámara pots fer-ho ací