administración fincas stil mediterrani, s.l.-Xirivella:Ajuntament de Xirivella::Galeria empresarial de la Província de València

Administración Fincas Stil Mediterrani, S.L.

Serveis » Serveis professionals

Foto principal

Foto secundària

Carrer Av Camí Nou, 190 bjo
46950, Xirivella - Valencia/València
Tel.: 963599293

Disposen de:
  • Local accessible Local accessible

Gestionem la seva comunitat amb total transparència i professionalitat, mantenint sempre informat de tot el que concerneix a la mateixa. Cada Comunitat té el seu propi compte bancari amb disposició mancomunada.

Ens encarreguem de realitzar un exhaustiu estudi amb l'objectiu de reduir al màxim la quota de despeses de la seua comunitat (sempre mantenint la qualitat dels serveis). De la mateixa manera, ens encarreguem de reclamar en nom dels nostres clients la morositat que hi hagi a la Comunitat.

 
Mitjançant la seua clau d'accés personal podrà accedir al despatx virtual a internet, en què podrà consultar informació relativa a la seua comunitat.

A més, gràcies al nostre telèfon d'urgències, la seua Comunitat estarà atesa 24 hores 365 dies l'any.

Comptem amb dos departaments interrelacionats entre si per poder mantenir l'edifici en les millors condicions possibles. Treballem amb un equip de professionals (arquitectes, administradors, advocats ...) que ens permeten assessorar i gestionar les Comunitat eficientment.
 Horari:

Dilluns a divendres de 9.30-13.30 Dilluns a dijous 17-18.30 Fora d'horari demanar cita.